Bye-bye 2012, Welcome 2013..!!

Alhamdulillah, harini adalah entry terakhir tahun 2012. Esok akan menjelma hari baru di tahun baru. Banyak sangat kenangan manis dalam tahun 2012 ni, rasa sedih n sayu pun ada juga nak say goodbye to 2012. Walaupun banyak kenangan manis, ada juga kenangan pahit yg terselit disebalik kemanisan 2012. Namun, kepahitan yg sedikit itu akan ku jadikan 1 pengalaman dlm hidup. 

Alhamdulillah, boleh dikatakan hampir kesemua azam saya pada awal tahun 2012 telah berjaya  dicapai. Mungkin kesabaran, kegigihan dan sokongan keluarga terutama ibu dan suami yang membuatkan saya berjaya merealisasikan azam dan impian saya. 

Ok, bersempena dgn tema radio Hot fm harini "Terbaik 2012", ingin saya kongsikan disini pencapaian terbaik saya pada tahun ini. Banyak sebenarnya peningkatan dari tahun 2011. Antaranya  dalam aspek perniagaan sampingan yang saya buat. Kalau tahun lps saya baru berjinak-jinak dgn dunia bisnes, dalam tahun ini saya berjaya mengembangkan lagi sayap bisnes saya dengan menjadi pengedar produk berjenama besar seperti Aura Alena, SNE Beautskin, Felinna Inchloss, Suria Secret Ramping Balm, Cocoa Collagen Power Plus, GIFFARINE, S.I.Y dan terbaru produk SHAKLEE. Alhamdulillah, dengan rezeki yg saya terima, saya kongsikan dgn rakan-rakan yg buat bisness dropship dgn aku. *IKLAN JAP-sape-sape yg berminat boleh hubungi saya k..*

Selain dari segi material, apa yg lebih penting adalah bila melihat anak saya membesar dgn sihat dan semakin bijak. Walaupun kadang-kadang lasaknya menguji kesabaran jgk tapi bila tengok keletah dan cerdik dia hilang rasa penat. Itulah anugerahNya yang tak ternilai, puteri kami Nur Amna Qistina. 

Well, selain dari pencapaian yg terbaik, saya nak share lah lagu terbaik yg saya rasakan paling 'berhantu' dan yg paling tangkap hatiku bila mendengarnya. Lagu tersebut adalah lagu 'Teman Pengganti' nyanyian Black Mentor ft Malique. 

*pict credit to Daku Amat Menyintai Mu*
Sungguh! Saya tak boleh dengar lagu tu, bukan sebab saya tak suka tapi sebab saya minat dan sedih sgt bila dengar lirik lagu tu. Disebabkan lagu Teman Pengganti ini mendapat tempat ke Anugerah Juara Lagu (AJL) 2012, saya harap sangat lagu tu akan menjadi Juara Lagu pada tahun ini. 

Selesai dengan lagu terbaik 2012 anugerah saya sendiri, now it comes to makanan favourite aku tahun 2012, which saya pasti ianya juga menjadi favourite suami saya. Tak lain tak bukan... tadaa....

*pict credit to openrice.com*
Hahaha..because we always spend time having lunch here.. Nyum-nyum..

Okeylah, rasanya cukup lah post entry ku buat hari terakhir pada tahun 2012. Apa yg saya harapkan, semoga azam dan impian saya pada tahun 2013 juga akan tercapai nanti. Amin...