AURA PUTERI


Aura Puteri Jewel

Aura Puteri Jewel adalah produk penjagaan wajah terbaru keluaran Aura Alena yang telah melalui proses penambahbaikkan dari segi mutu dan kualiti produk. Produk ini menggunakan bahan semulajadi dan BEBAS bahan kimia yang tidak memberikan kesan negatif jangka pendek dan jangka panjang pada kulit.

Yang paling penting, Aura Puteri Jewel tidak seperti majoriti produk di pasaran yg mempunyai hidrokuinon yg boleh menipiskan dan membahayakan kulit. 

Setiap set kecantikan Aura Puteri Jewel mengandungi : - 
  • Krim Malam Apple Stem Cell + Ghluthathione
  • Krim siang sunblock ghluthathione + Vitamin C
  • Sabun pencuci Virgin Coconut Oil + Vitamin E


Set kecantikan Aura Puteri telah terbukti berkesan untuk :-
  • Merawat masalah kulit dari dalam.
  • Mencerah dan mengembalikan seri kulit wajah yang kusam.
  • Menyingkir minyak degil dari wajah.
  • Mengecilkan liang pori.
  • Memberikan effect cerah pink secara semulajadi tanpa memakai blusher.
  • Mencantikkan wajah tanpa perlu berbedak atau foundation.
  • Mengecutkan jerawat.
  • Menghilangkan jeragat dan parut jerawat
  • Menggebu dan memantapkan sel kulit.
  • Anti Penuaan.
  • Menyekatakan tona kulit wajah. 
** Sesuai digunakan untuk kulit berminyak, kulit kering dan kulit jenis kombinasi. 

Cara penggunaan Aura Puteri :-
  • Krim malam Apple Stem Cell + Ghluthathione untuk disapukan pada waktu malam
  • Krim siang sunblock Ghluthathione + Vitamin C untuk disapukan pada waktu siang (juga boleh digunakan sbg alas bedak / pelindung dari sinar UV
  • Sabun pencuci VCO + Vitamin E (Pastikan cuci muka setiap kali sebelum mengaplikasi krim siang atau malam)
  • Wajah akan kelihatan bersih, putih kepinkishan dan gebu dalam masa seminggu (bergantung pada jenis dan masalah kulit)

DENGAN HARGA MURAH YG KAMI TAWARKAN,
KINI ANDA JUGA BOLEH MEMANCOORRR!!!!

HARGA PASARAN:

RM75 (COD)

RM80 (TERMASUK POSTAGE)

* SABAH/ SARAWAK = TAMBAH RM5

NO TEL : 017-2574861 / FACEBOOK : Noorashikin Hassan
-----------------------------------------------------------------------------------------

Jadi, apa tunggu lagi contact saya SEKARANG dan berilah peluang kepada kulit anda untuk merasai kelainan dan keajaiban set kecantikan Aura Puteri Jewel seperti pengguna lain yang telah berjaya!!

ANTARA TESTIMONI PELANGGAN YANG TELAH BERJAYA


Testimoni 1 - Dari Pengasas Produk Aura Puteri 

Pn Puteri Noreen Alena

" Menggunakan APJ. . ni time kenduri kawin.. peluh tp tetap tak bercapuk muka..alhamdulillah "

-------------------------------------------------------------------------------------

Testimoni 2 - Dari Tuan Tanah Sendiri

" Day 3 : APJ

Feeling :: so impressive ngan set APJ, walaupun masih menggunakan sabun APM (syg nk buang sbb bnyk lg.ekekeke...)
Result to skin ::
1) Kulit terasa lebih lembut dan halus mcm mula-mula pakai AP dulu.. n even better kot! huhu
2) Tona kulit sekata dan jadi cerah kepinkishan (macam pakai blusher)
3) Parut jerawat mula pudar.

** Baru 3 hari ni, xsabar nak tunggu raya tahun ni, mesti memancoorrr-mancorrr...ahaks!! (>.<)
(tak sempat nak upload gambar terbaru dgn APJ lagi...tungguuuuu next entry k.. InsyaALLAH, nanti ikin update lg..)

For time being, jom layannzzz kan gambar transformasi wajah saya dari SEBELUM bercinta dgn produk kecantikan Aura Puteri ni..

...Ni koleksi gambar saya SEBELUM beraAura Puteri....perhatikan masalah kulit yg melanda dulu...aiyak!!!! ni pun dh tepek 2,3 lapis foundation ngn bedak nie...

...Selepas menggunakan Skincare Aura Puteri... Hanya krim siang, tanpa secalit bedak dan foundation.. x percaya ke?? meh laa call n try! (^_^)...

...Okeh layan yg ni plak gambar masa m'gunakan APM....

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni Pengguna-pengguna Aura Puteri 

Pemenang ' Aura Puteri Contest ' - Erina Bt Abd Jalil dari Johor

" Sebelum mngunakan ap kulit sy kusam dan ada bekas jerawat,dah byk produk guna tp hasilnye mnghampakan,,setelah guna ap ni hasilnye sungguh memuaskan... "

Shahida Abdullah - dari Johor

" Alhamdulillah..ni lahasilnya 2 hari ber AURA PUTERI JEWEL atau nama singkatannya APJ...oleh kerana tak sabar menggunakannya, saya meminta k.lin mengepos APJ tanpa sticker dan kotak..terima kasih k.lin..nak citer sikit pasal sabun,krim siang dan krim malam..sabunnya walaupun kecik,tp kecik2 cili padi..lpas basuh muka tu lembut je rasa muka,nampak bersih je muka..pastu krim siang memang best..senang meresap, dalam 10 minit gitu nampak muka gebu, glowing gitu:) krim malam nya pulak tak berminyak langsung,bubuh je kat muka terus meresap..besttt sgat2..bangun pagi,cantik je tengok kulit...(Puji diri sendiri)..pendekkatanya tak rugi la try APJ ni..memang terbaik..BERBALOI..BALOI..setakat ni x ada healing proses yang berlaku..Alhamdulillah...JOM TRY BERAMAI-RAMAI...insyaAllah,anda juga akan berpuas hati.. "

..gambar ni masa masih menggunakan APM sebelum APJ - Nunu Khalil dari Masai, Johor.

" Hari pertama ber Aura Puteri Jewel...Krim siang yg super soft + glowing..what more can I say..experience it urself..;) " 

..gambar ni sewaktu beliau masih menggunakan AP sebelum APM dan APJ - Ummi Izzat dari Langkawi.

"---> sy dh pkai sbun td
lembut gile muke 
mcm skin bby je rse hehehhee [:)]
krim pun dh pkai mc x pkai krim je
x oily pun
mlm ni sbr nk pkai yg mlm plok
hehehehhe" - Customer kak Ummi Izzat 

..gambar ni beliau masih dgn APM sebelum mencuba APJ - Fiza Sukry dari Kuantan, Pahang.

" Harini hari ke-2 menggunakan set baru Aura Puteri Jewel @ dgn nama singkatannya APJ...mmg best,sabun dgn cmpuran VCO mmg sngt2 menanggalkan minyak n melembutkan kulit wajah kita..tekstur krim mlm yg mcm lotion lembut je,bila disapu pd muka mmg halus n sngt ringan dan x berminyak langsung..krim siang yg semestinya best sbb kulit tak berminyak walaupun dh tghari n berpanas.. ;) " 

Cmaz Chuu dari Jelapang, Perak.

" sebulan ber apm wlaupn jeragat msh ada sy berpuas hati dgn perubahan kulit sy..TQVM pd semua yg slalu bg support... sy akn terus sabar ngn apj hingga mancorrr... ^__^ " 

Annur Dalilah dari Johor Bahru

" Assalamualaikum dan salam memancoooor utk semua pengguna Aura Puteri sekalian..sebenarnya saya dah lama tunggu nak upload pic selepas guna APM...saya pengguna setia Aura Puteri since from AP (Indon) till now APM. Saya baru je dua bulan memakai APM.pada mulanya kulit saya bertukar menjadi sedikit kusam n menggelupas.time tue ramai kawan2 tegur n ada yg ckp APM x sesuai ngn saya.tapi saya still bersabar sebab nak cantik nyer pasal...hehehhe.. Alhamdulillah skrg kesabaran saya membuahkan hasil.. Disini saya uploadkan pic terbaru saya yg diambil selepas balik dr kenduri kawen.walaupun dah petang muka still maintain dan xberminyak.. Happy sangat... :-) "

Awien Gurlz

" AURA PUTERI buatkn sy lg smangat dan berkeyakinan bile berdepan dgn org ramai..masalah jeragat sy hilang terus slama 2 minggu sy cuba aura puteri berbanding menggunakan produk yg lama dulu...kulit muka yg kusam kembali ceria..sy suka AURA PUTERI ni sbb sy mmg xsuka mekap2 bila adanya AURA PUTERI memang dh xperlu mekap2 lg,sy jatuh cinta dan menggunakannya jd inilah hasilnya....sy suka produk AURA PUTERI smpai bila2..tq smua.... "

Shuhada Idayu dari Kuantan, Pahang

" Ari tu bt majlis ckur jambul ank yg ke-3, rmai makcik2 kt kmp tegur muka npak memancor sgt, bru 5 bln guna ap..suke..heee "


Zaliza Zahan dari Batu Pahat, Johor

" Tumpang lalu....setelah 2 bulan ber aura putri gold...hnye pkai cream siang,eye line n lipstic collagen...terasa perbezaanyee...heheeeheee... "




Dan ramai lagi yang telah berjaya dengan Produk Kecantikan Aura Puteri.......



** Untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya di SINI, info bergambar boleh lawati Facebook Noorashikin Hassan dan group besar kami di SINI


No comments:

Post a Comment

Post a Comment